Lezing en congres

Activiteit
In het kader van de tentoonstelling BWMSTR Label / Zwerfruimte houdt RE-ST een ‘viering’ van de tekst ‘Waarom nog architecten’ van wijlen architectuur- en kunstcriticus Geert
Activiteit
Tijdens de opening van de tentoonstelling Stynen in Chandigarh op 4 december in deSingel geeft architectuurhistoricus Tom Avermaete (ETH Züri
Activiteit
In de ACROSS-lezingenreeks geeft het Brusselse bureau CENTRAL op 15 november 2018 een lezing in deSingel. Architect Freek Persyn (51N4E) verzorgt de inleiding.
Activiteit
Op woensdag 24 oktober organiseren het Vlaams Architectuurinstituut en de UGent i.s.m. de KU Leuven de studienamiddag 'Recollecting Landscapes. Exploring landscape rephotography between art, science, design, policy and cultural practice'.
Activiteit
In het kader van het architectuurfestival Archtober in New York presenteren het Vlaams Architecturinstituut samen met het Vlaams Huis (NY) op 17 oktober een gesprek over de specifieke context van de Vlaamse architectuurcultuur.  
Activiteit
Als reflectie op de tentoonstelling COUSSÉE & GORIS architecten. Natura Naturans geven de jonge bureaus RAAMWERK en GAFPA op 19 april een lezing over hun verwantschap met de architectuur van Ralf Coussée en Klaas Goris.
Activiteit
Naar aanleiding van de tentoonstelling COUSSÉE & GORIS architecten. Natura Naturans en de jarenlange samenwerking met Ralf Coussée en Klaas Goris geeft ingenieur-architect Guy Mouton op 29 maart een lezing in deSingel.
Activiteit
Na twee geslaagde edities in 2015 en 2016, organiseert A+ Architecture in Belgium in samenwerking met het Vlaams Architectuurinstituut en de Faculteit Architectuur van de Universiteit Luik, in 2018 opnieuw de lezingenreeks ACROSS.
Activiteit
In de lezingenreeks Exploring Fundamentals treedt architect Paulo Providencia op 27 november in dialoog met het werk van Dom Hans van der Laan, ov
Activiteit
In de traditie van de grote internationale ideeënwedstrijden over stadsontwikkeling in Antwerpen, lanceerde de Antwerpse stadsbouwmeester begin 2017 een ideeënwedstrijd over de toekomst van Linkeroever.

Pagina's

Corporate partners

Retail Estates

Cultural partners