Architectuurboek Vlaanderen

Boek
De 13de editie van het Architectuurboek Vlaanderen bundelt de meest spraakmakende voorbeelden van recente architectuur in Vlaanderen, waaronder tal van projecten genomineerd voor de EUMiesAward19.
Boek
Hoe kan architectuur bijdragen aan de samenleving? Door maatwerk af te leveren. Met ontwerpen die getuigen van een culturele en een maatschappelijke ambitie. De 118 projecten in dit Architectuurboek Vlaanderen geven die ambitie vorm.
Architectuur middenin - Coverbeeld - Buurtsporthal Kiel, Antwerpen, UR architects, © Harry Gruyaert
Boek
Architectuur middenin, de meest recente editie van het Architectuurboek Vlaanderen, brengt stuk voor stuk gebouwen die zich engageren in onze dagelijkse leefomgeving. Gebouwen die letterlijk en figuurlijk middenin het leven van alledag staan.
Boek
De versie met het MAS op de cover is uitverkocht, maar van de andere twee versies (C-Mine en
Cultuurcentrum C-Mine, Genk – 51N4E © foto Stijn Bollaert
Boek
Allerlaatste stuksHet Engelstalige boek kan u hier bestellen.
Architectuur in Vlaanderen / Jaarboek 2008-2009, editie 2010
Boek
Architectuur in Vlaanderen is de titel van editie 2010 van het Jaarboek. Opnieuw een uitgave van het Vlaams Architectuurinstituut.
cover Jaarboek Architectuur Vlaanderen 2006-2007
Boek
Het Jaarboek Architectuur Vlaanderen 2006-2007gidst u door het architectuurlandschap van de voorbije twee jaren. Editie 2008 documenteert 32 projecten aan de hand van heldere projectbeschrijvingen en uitgebreid beeld- en plannenmateriaal.
Boek
Het Jaarboek Architectuur Vlaanderen 2004-2005 verscheen eind juni 2006 voor de zevende maal.

Pagina's

Corporate partners

Retail Estates

Cultural partners

hier niet aan komen aub