Rooted in the Real: Writings on Architecture

Bloemlezing uit het werk van architectuurcriticus en -theoreticus Geert Bekaert

De langverwachte Engelstalige bloemlezing uit het werk van de vooraanstaande architectuurcriticus en -theoreticus in het Nederlandse taalgebied. In het boek worden de belangrijkste essays van Geert Bekaert in vier categorieën gepresenteerd. Het eerste deel bevat theoretische teksten, het tweede deel verzamelt monografisch bijdragen over Belgische architecten. In het derde deel zijn korte recensies van Europese gebouwen opgenomen, het laatste deel bundelt lange essays over buitenlandse architecten. 

Rooted in the Real is samengesteld en van een inleiding voorzien door Christophe Van Gerrewey. Het boek is vormgegeven door Ann Bessemans en wordt uitgegeven bij WZW Editions & Productions als nummer 87 in de serie Vlees & Beton.

De internationale distributie is in handen van van Exhibitions International. Het boek verschijnt in een gebonden editie van 540 pagina’s met leeslint, is rijkelijk geïllustreerd, vaak met nooit eerder gepubliceerde foto’s van de hand van de auteur en is voorzien van een persoonsregister. 

Kostprijs in de boekhandel: 47 euro. Voorintekenen aan voordeeltarief is mogelijk tot 15 november 2011 aan 40 euro (verzending inbegrepen). 

Bedrag  te storten  oopp  rek.nr. 035-5774991-40 
(Fortis Bank. BIC: GEBABEBB – IBAN BE02 
0355 7749 9140) met vermelding ‘Rooted’. 
Het boek wordt u bij verschijning meteen 
toegezonden.  

Corporate partners

Retail Estates

Cultural partners

hier niet aan komen aub