Naar een inspirerende leeromgeving.

Instrument voor duurzame scholenbouw
Naar een inspirerende leeromgeving.

Het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap en Agion Duurzaam bouwen is een voortdurende evenwichtsoefening in het zoeken naar meerwaarde voor de school. Hoe kan een gebouw voldoen aan de behoeften van de huidige en toekomstige gebruikers? Het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap en het Agentschap voor infrastructuur in het onderwijs (Agion) willen van een nieuw schoolgebouw meer maken dan een beschermende doos waar toevallig leerlingen in verblijven. Kwaliteitsvolle architectuur die inspireert tot leren, groene campussen, milieuvriendelijke voorzieningen en passiefscholen staan hoog op het verlanglijstje.
In deze handleiding vindt de scholenbouwer tal van bruikbare tips, meetinstrumenten en een checklist van ontwerp tot oplevering.

'Naar een inspirerende leeromgeving' is een losbladige publicatie in een ringmap; wie zich abonneert blijft op de hoogte en hoeft in de toekomst alleen de bladzijden te vervangen die gewijzigd worden. Een duurzaam instrument dat niet mag ontbreken waar gebouwd wordt aan de toekomst.
http://ecom.politeia.be/scripts/foxisapi.dll/MercatorIshop.MercatorIshop.showitem?s_id=NAAREE929Z

Corporate partners

Retail Estates

Cultural partners

hier niet aan komen aub