LIMITED EDITION - Marie-José Van Hee architecten. More Home, More Garden 1977-2018. Biennale Architettura 2018

UITVERKOCHT

De publicatie ‘More Home, More Garden 1977-2018’ werd samengesteld naar aanleiding van de deelname van Marie-José Van Hee architecten aan de 16e Architectuurbiënnale van Venetië, op uitnodiging van Yvonne Farrell en Shelley McNamara. Het bevat de zogenaamde ‘zwarte tekeningen’ en een tekst van Van Hee, alsook een selectie foto’s gemaakt tijdens de laatste veertig jaar.
Een grotere versie van deze bloemlezing met samenwerkingen met Dirk Jaspaert, Robbrecht en Daem, Dirk Braeckman, Christina Iglesias, Kris Martin en Benoît Van Innis, is te bekijken op de tentoonstelling in het Arsenale.

“Een huis groeit vanuit een zorvuldig omgaan met de vertaling van scenario’s uit de werk- en leefwereld, van gevoelens, ervaringen en indrukken van twee partijen, van omgaan met maat, materie, zicht, licht en schaduw, van zoeken naar sereniteit, stilte en rust en van een samengaan van onverstoonbare realiteit, intens verdriet en intens geluk.” - Marie-José Van Hee

Tekeningen en tekst: Marie-José Van Hee
Concept en realisatie: Lennert Dejonghe, Peter Derks, Sam De Vocht, Colm Mac Aoidh, Patricia Smekens
Fotografie: Ivan Adriaens, Kristien Daem, Martin De Baerdemaeker, Petra De couttere, Michel Devos, Marc Dubois, Filip Dujardin, David Grandorge, Michiel Hendryckx, Thomas Hick, Daniel Libens, Peter Lorre, Mario Palmieri, Filip Reumers, Tim Van De Velde, Crispijn Van Sas, Frederik Vercruysse, Lennert Dejonghe, Sam De Vocht

Dit boek is de gelimiteerde editie, genummerd en gehandtekend door Marie-José Van Hee. De gewone editie kan je hier bestellen.

Een monografie over het werk van Marie-José Van Hee architecten verschijnt in de lente van 2019. Meld je hier aan om updates te ontvangen.

Corporate partners

Retail Estates

Cultural partners

hier niet aan komen aub