Wedstrijden

Nieuws
SCHUNCK nodigt architecten, stedenbouwkundigen, landschapsarchitecten en ontwerpers uit om hun ontwerpideeën in te dienen voor 7 geselecteerde daken in de binnenstad van Heerlen om deze toegankelijk en duurzaam te maken.
Nieuws
Because Architecture Matters (BAM) organiseert een ideeënwedstrijd voor architectuurstudenten en jonge afgestudeerden wereldwijd die parallel loopt met de architectuurwedstrijd voor de transformatie van de
Nieuws
Via de ‘Oproep WinVorm’ gaan de Provincie West-Vlaanderen, de intercommunales WVI en Leiedal en de Vlaams Bouwmeester (de WinVorm-partners) op zoek naar ontwerpers voor 7 opdrachten van West-Vlaamse lokale besturen.
Nieuws
In het kader van de architectuurwedstrijd voor de Cultuurpool Citroën dienden 92 kandidaten een dossier van hoog niveau in bij de Maatschappij voor Stedelijke Inrichting.
Activiteit
21 teams van studenten architectuur en design. 7 toegankelijkheidsprincipes. Bakken slimme creativiteit. 24 uur. Dat zijn de ingrediënten van de ontwerpwedstrijd Deadline24.
Nieuws
Via de ‘Oproep WinVorm’ gaan de Provincie West-Vlaanderen, de intercommunales wvi en Leiedal en de Vlaams Bouwmeester (de WinVorm-partners) op zoek naar ontwerpers voor drie opdrachten van West-Vlaamse lokale besturen.
Nieuws
De  Antwerpse stadsbouwmeester organiseert een internationale stedenbouwkundige ideeënwedstrijd over de toekomstige ontwikkeling van Linkeroever.
Krantenartikel
In het voorjaar van 2018 krijgt de Prelaatstraat een wooncomplex met 18 sociale huurappartementen. Het is ontworpen door het architectenkoppel Elien Neyens (27) en Artyom Kravtchenko (28), dat de wedstrijd 'Jonge architecten aan zet' won.
Nieuws
Het winnende ontwerp van de Ontwerpwedstrijd Belgenmonument Amersfoort is ‘Museum voor Gastvrijheid’ van de in London gevestigde Matthijs la Roi, Matthijs la Roi Architecture.
Nieuws
De ontwerpopdracht omvat de herinrichting van de tuin rondom het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten te Antwerpen tot eerste ontvangstruimte van het museum.

Pagina's

Corporate partners

Retail Estates

Cultural partners

hier niet aan komen aub